sunnuntai 3. lokakuuta 2010

He(lsi)ngissä ollaan

Päivityksiin tuli muutaman päivän tauko. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö lenkillä olisi käyty. Juostu nimittäin on. Tosin hieman varovasti, koska olo ei ole ollut täysin terve. Ilmeisesti flunssa yrittää tulla kylään, mutta toistaiseksi olen onnistunut pitämään luukut kiinni.

Tiistaina pidin lihaskuntopäivän. Keskivartalon ja jalkojen treeniä suht' kevyillä vastuksilla. Ja vaikka nyt ensimmäistä kertaa lihaskuntotreenistä puhun, olen sitä aikaisemminkin harrastanut. Kolmisen kertaa viikossa pyrin tekemään 6-8 liikkeen sarjoja, joissa on aina vähintään 4 keskivartalon/jalkojen lihaskuntoliikettä.

Keskiviikkona poljin kuntopyörällä noin 45 minuuttia televisiota katsellen. Kuntopyörän kilometrimittari näytti 20 kilometrin matkaa. PK-sykkeillä mentiin koko matka eli homma oli koko ajan mukavan kevyen tuntuista.

Torstaina kävin sitten juoksemassa ja vedin itseni ihan piippuun. Aloitin 2 kilometriä yhdeksään minuuttiin ja sitten olinkin niin poikki, että loppumatkan taitoin kieli vyön alla puuskuttaen. Vauhtilenkin viimeinen kilometrin menikin sitten kuuteen minuuttiin, mikä tarkoitti uutta 3 kilometrin ennätystä, kun matka taittui pari sekuntia yli 15 minuutin. Kovaa siis mentiin ja minuutin parannus entiseen kolmen kilometrin aikaan on oikeasti tosi hieno homma. Eihän sitä nyt vieläkään mistään huimista vauhdeista puhuta, mutta itse olen tyytyväinen - ja se lienee kai tärkeintä :)

Lauantaina tultiin sitten Helsinkiin ja nyt on pari päivää tapeltu Soneran liikkuvan laajakaista kanssa. Se ei siis toimi. Tai toimii - pätkittäin. Laajakaistasta ei voi tämän viritelmän kohdalla juuri puhua, mutta ajakoon asiansa nyt kuitenkin. Tänään kävin parin täydellisen lepopäivän jälkeen juoksemassa lenkin. Ja ei tuntunut yhtään kivalta. Jotakuinkin karmein lenkki moneen kuukauteen. Tekeminen tuntui ensiaskeleista lähtien pahalta, eikä homma helpottanut yhtään loppua kohden. Niinpä päätin ihan suosiolla jättää kaavaillun 60 minuutin lenkin noin puolen tunnin mittaiseksi. Olokaan kun ei tosiaan vieläkään ole ihan paras mahdollinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti