maanantai 25. huhtikuuta 2011

Loppurutistus

Olimme ns. pitkän viikonlopun Ikaalisissa. Vaikka kyseessä olikin loma, niin ohjelman mukaiset lenkit oli juostava. Torstai-iltana kun saavuimme paikalle, oli tarkoitus lähteä heittämään kevyt lenkki, mutta eihän siitä tullut mitään, kun minulle ruvettiin väkisin tarjoamaan baarissa olutta. On jotenkin kummallista, että suomalaiset miehet eivät oikein ymmärrä sanoja "ei kiitos", kun kyse on alkoholista ja baarista. Koska en kehdannut jättää olutta juomattakaan, tein päätöksen lähteä lenkille vasta perjantaina aamutuimaan.

Perjantain lenkin jälkeen suuntasin suoraan kylpylälle perheen kera. Oli tosi hienoa rentoutua rauhassa kylpylän vesihierontapisteissä. Parin tunnin puluamisen jälkeen olo olikin sopivan rento. Oikeaan saumaan osui tämä reissu.

Perjantain loppupäivän löhöilyn jälkeen oli lauantaina vuorossa viimeinen pitkis ennen puolikasta. Olin etukäteen katsonut kartasta noin 18 km:n lenkin, johon ajattelin käyttää noin 2 tuntia. Mutta, mutta... suunnitelmat muuttuvat. Lenkistä tulikin puolimaran mittainen, kun jouduin palaamaan takaisin samoja polkuja. Vaikka ympäri kääntyessä harmittikin jonkin verran, niin lopulta tämä taisi kääntyä parhain päin. Sainpahan nimittäin varmistuksen sille, että ei se puolimara oikeasti ole mikään elämää suurempi etappi, vaikka se toki rasittava etäisyys juosten onkin. Ja onneksi Helsingissä ei ole samanlaisia mäkiä kuin Ikaalisissa :)

Nyt on taas palattu takaisin kotikulmille ja tarkoitus olisi kohta lähteä kevyelle puolituntiselle juoksulenkille upeaan auringonpaisteeseen. Huomenna olisi vielä hieman rasittavampi vauhtileikittely treeni, mutta sitten alkaa se ns. "herkistely", jolla kaivetaan se sellainen juoksuvauhti esiin, että kello pysähtyy 7.5.2011 mahdollisimman lähelle kahden tunnin rajaa. Saa nähdä kuinka miehelle käy. Nyt alkaa kaikki tehtävissä oleva olla tehtynä ja nyt vaan toivotaan, että pysyn terveenä starttiin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti