maanantai 10. kesäkuuta 2013

Paluu lenkkipolulle

Paluu arkeen Tukholman jälkeen oli aika koruton. Lievää flunssaa ja tukkoisuutta, ei kuitenkaan kuumetta. Nämä oireet alkoivat keskiviikkona ja ovat siis jatkuneet jokseenkin samanlaisina nyt kohta viikon verran. Voisi sanoa, että olo on jokseenkin normaali, jos aamujen hieman karumpia tuntemuksia ei lasketa.

Ja jos olo on jokseenkin normaali, mitään suurempaa syytä ei ole lusmuilla kotisohvalla. Niinpä päätin viihdyttää lauantai-iltaani juoksulenkin merkeissä. Ja jos nyt jotain voi tuon treenin perusteella sanoa, niin ainakin sen, että palauduttu on, sen verran kevyeltä askel tuntui. Viime viikolla ehdin jo tosin kolmena päivänä tehdä työmatkat pyörällä, mutta ne toimivat lähinää palauttavina treeneinä - matkaa kun ei ole kuin 6,5 kilometriä suuntaansa. 

Sunnuntaina olimmekin siten perheen voimin Joutsenossa kannustamassa paikallisen jalkapallojunnuseuramme huikeaan menestykseen Rieska Cupissa. Helle oli hurja ja tunnelma sitäkin hurjempi. Tuliaisina oli neljä komeaa voittoa neljässä ottelussa ja palaneen karhea iho. Kun auto startattiin iltapäivällä pitkän päivän päätteeksi kohti Savonlinnaa, noin minuutti lähdön jälkeen jalkapalloilijamme veteli hirsiä takapenkillä. Että jos juoksu välillä väsyttää, niin kyllä se jalkapallokin imee energiaa.

Tänään kävin työmatkapyöräilyn lisäksi hieman potkimassa palloa ja lenkillä. Nyt olisi tarkoitus pari viikkoa juoksennella sellaista 30-35 kilometriä viikkoon, minkä jälkeen taas aloitellaan treenaminen uudella ohjelmalla kohti Espoota. Vielä ei ole tavoite Espooseen ihan selkeytynyt, mutta todennäköisesti 4:30 on aika lähellä lopullista tavoitetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti