torstai 7. lokakuuta 2010

Motivaatio-ongelmia

Viime päivinä on blogin päivittäminen hieman jäänyt, johtuen lievästä motivaatio-ongelmasta. Kantapää nimittäin vihoittelee ja olo ei ole ihan perusterve, joten sanomattakin on selvää, että juokseminen ei ihan kauheasti innosta. Siitäkin huolimatta olen lenkillä käynyt. Eilen kävin pitkästä aikaa ihan rehellisellä kävelylenkillä. 8,4 kilometriä lastenvaunuja lykkien aikaan  1 h 10 minuuttia. Sykkeet pysyivät mukavasti 110 ja 125 välissä suurimman osan matkaa. Mäissä sykkeet sitten nousivat jopa 140 yli. Kaiken kaikkiaan kyseessä kuitenkin oli ihan reipas pk-lenkki, joka vieläpä tuntui tosi hyvältä.

Maanantaina kävin myös juoksemassa pienen pyrähdyksen. Juostessa ja hieman enemmän hengästyessä limaa irtoaa kurkusta ja hengitys ei kulje ihan samalla tavalla kuin normaalisti. Juoksu tuntuukin aika pahalta tällä hetkellä. Vasen kantapää on myös alkanut vihoitella myös juostessa, vaikka olenkin pehmusteita yrittänyt viritellä.

Aikamoista valitusta taas, mutta kun ei ole juoksijankaan fiilis kovin kummoinen, niin pakko valittaa. Olisi melkein parempi, että flunssa iskisi kunnolla ja menisi sitten pois. Nyt tämä on ihme kyttäilyä kun ei oikein tiedä, että pitäisikö olla kipeä vai ei. Olo on hieman voimaton ja uni maistuu enemmän kuin normaalista, mutta en silti voi itseäni sairaaksi sanoa.

Ei kai tässä auta muu kuin tunnustella omaa oloa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti