maanantai 17. tammikuuta 2011

Juomapullovyöstä ja Kullervon puolikkaasta

Eilen taas ihmettelin television onnetonta tarjontaa ja ehdin siinä sivussa hieman pohtia asioita. Käytännössä siis mietin, että haluaisin tuonne kalenteriin vielä yhden puolikkaan HCM:n jälkeenkin. Periaatteessa se ei saisi olla liian lähellä tuota maratonia ajallisesti, mutta toisaalta se tulisi järjestää fyysisesti Lappeenrannan lähietäisyydellä. Huomasinkin sitten Juoksija-lehden juoksukalenterista, että Kullervo-maraton (ja puolimara) järjestetään Joutsenossa 24.9.2011. Kun jälki-ilmoittautuminen onnistuu vielä tunti ennen starttia, niin ei muuta kuin sinne vain. Vaikka olenkin lukenut maratonilta palautumisen tuskaisuudesta, uskoisin kuitenkin, että kyllä tuossa vaiheessa jo puolikas taittuu taas ihan mukavasti. Luonnollisesti sinne mennään sitten parantamaan HCR:n kevään aikaa :)

Juomapullovyö on seuraavana ostoslistalla. Pitäisi vain löytää sellainen hyvä. Katselin netistä hieman osviittaa, mutta vaikea noista on sanoa. Juoksufoorumilta saa kyllä hieman apua valintaan, mutta kun sielläkin eri ihmiset ovat samasta vyöstä ihan päinvastaista mieltä. Selvää ainoastaan lienee se, että pikkupullot ovat yhtä isoa pulloa parempi vaihtoehto juostessa. Tuollainen iso mötikkä kun tuppaa hieman hölskymään hölkätessä. Pitkille lenkeille on kuitenkin jatkossa pakko saada juomista mukaan. Ei kai auta muu kuin kalppia joku päivä paikalliseen Intersportiin katselemaan vaihtoehtoja.

4 kommenttia:

 1. mä mietin et juoksisin vielä toisen maratonin hcm:n jälkeen, ja kaavailemani maraton ois just noihin aikoihin, 25.9.! enpä kyllä edes hoksannut, että puolikas voisi olla järkevämpi juostava. noh, pitää katsoa asiaa sit maratonin jälkeen - viimeksi palauduin kyllä hcm:ltä niin hyvin, et oisin voinut juosta toisen maratonin syyskuun lopussa.

  VastaaPoista
 2. EN tiedä asian järkevyydestä, minulle taas ei tullut edes mieleen, että voisi vetäistä toisen maratonin perään :)

  Eihän sitä toki koskaan tiedä miten sitä innostuu ja HCM:lta palautuu. Tuo Kullervo-maraton on juuri siitä hyvä, että sinne voi sen tuntia etukäteen ilmoittautua eli voi sitten hieman päivän fiiliksenkin mukaan miettiä lähteekö kokeilemaan täyttä matkaa vai puolikasta.

  VastaaPoista
 3. Juoksukalenteri alkaa varmaan käymään jo kuumana, vaikka kevät on vielä aika kaukana.

  VastaaPoista
 4. Jotain pientä suunnittelua pitää tehdä, että pysyy treenimotivaatio päällä. Onpahan jotain mitä odottaa :)

  VastaaPoista