tiistai 25. tammikuuta 2011

Uudet kengät!

Olipahan nopiaa toimintaa Budget Sportilta! Tänään tuli postista ilmoitus, että paketti on saapunut ja minä tietenkin heti juoksin Siwaan hakemaan kengät kotiin. Nyt on sitten eteisessä kaksi 46 numeron Niken valkoista Air Thorusta odottamassa ensimmäistä juoksulenkkiään.

Pikatestin perusteella kengät vaikuttavat ihan hyviltä jalassa, joskin lesti on jonkin verran Asicsen lestiä kapeampi. Kantapäästä kengät tuntuvatkin tästä johtuen istuvan jopa Asicseja paremmin. Kiertojäykkyydeltään kengät ovat sieltä jäykemmästä päästä (niitä saa vääntää ihan tosissaan, jos haluaa ne mutkalle), joka voi olla joko hyvä tai huono asia. Loppujen lopuksi vasta juoksulenkit kertovat kenkien todellisen hyvyyden. Sovitustilanteessa kengät olivat jalassa hyvät, mutta tuntuivat vierailta - kuten kai uusien kenkien pitääkin.

Eilen poljin illalla kuntopyörällä tunnin "lenkin", kun en jaksanut lähteä lumisateen jälkeen hölkkäämään auraamattomille teille. Sykkeiden mukaan sessio oli ihan hyvä pk-harjoitus, mutta omat tuntemukset olivat toista mieltä - niin tuskaisen vaikeaa polkeminen oli. Eikä asiaa auttanut yhtään se, että kuntopyörällä polkeminen on aivan käsittämättömän yksitotista touhua. Ei auttanut edes TV-uutiset, kun eivät taaskaan tarjonneet juuri muuta kuin huonoja uutisia. En kyllä oikeasti ymmärrä sanontaa: "No news is bad news". Pikemminkin tuntuu, että "all news is bad news". Yritin kuunnella musiikkiakin, mutta ei sekään piristänyt kuntopyöräilyn ankeutta.. En yhtään ihmettele, että esim. jääkiekonpelaajat tulevat yleensä aina loukkaantumistauoilta takaisin parempina kuin koskaan. Kuukauden kuntopyöräkuuri kaivaa varmasti esiin kadonneen motivaation lajiin kuin lajiin. Onhan se juokseminenkin välillä vähän tylsää, mutta maisemat ainakin vaihtuvat raitis ja ulkoilma piristää.

1 kommentti: