sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Tammikuu lopuillaan

Vaikka pidänkin lumesta, odotan silti innolla jo kevättä. Vaatekasan pukeminen itselle ja muksuille aina ulos lähdettäessä on nimittäin näin pidemmän päälle hieman ärsyttävää touhua. Ja niin kivaa kuin juokseminen lumella onkin, odotan jo kovasti sulia teitä, linnun laulua ja maan tuoksua. Noh, pari kuukautta vielä jaksaa, niin eiköhän se kevät sieltä tule.

Kevättä (ja kesää) odotellessa tein tänään yhden hankinnankin Budget Sportin ale-laarista. Tilasin nimittäin itselleni Nike Air Thorus juoksukengät reippaasti alennettuun hintaan. En tiedä, kuinka hyvät kyseiset tossut jalkaani ovat, mutta kokeillaan ja katsellaan, josko niistä olisi kakkostossuiksi Asicsien rinnalle. Ainahan ne voi palauttaa, jos osoittautuvat sovituksen jälkeen katastrofaaliseksi hankinnaksi. Nyt sitten pitäisi jostain löytää vielä se juomapullovyö, niin alkaisi olla tarvikevarasto aika hyvällä mallilla.

Viikon treeneistä HeiaHeia osaa kertoa, että niitä kertyi reilut 8 tuntia. Jos reippaammat kävelyreippailutkin (18 km) otetaan mukaan, viikon kilometreiksi muodostui 44 eli ihan hyvä määrä. Ensi viikolla pitäisi sitten juoksukilometrien osalta mennä yli 30:n. Sinälläänhän nuo kilometrimäärät eivät ole kovin ihmeellisiä, mutta on kiva itse huomata kehitys. Syksyllä 20 kilometrin ylitys juoksun viikkokilometreissä oli jo työn ja tuskan takana, nyt noita kilometrejä kertyy jo ihan huomaamatta se 20. Helmikuun aikana pitäisi sitten rikkoa pysyvästi se 30 kilometrin raja. Toivottavasti paikat pysyvät kunnossa ja treenit voivat jatkua yhtä hyvissä merkeissä kuin tähänkin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti