torstai 16. syyskuuta 2010

Elixir.fi:n juoksuvideot ja juoksuharjoitusohjelmat ilmaisia

Elixir oli muutama vuosi sitten television ihan ehdoton ykkösohjelma. Katsellessani Risto Kaskilahden toilailuja (treenausta) Reijo Jylhän kanssa, syttyi itsellekin halu tehdä jotain oman kunnon eteen. Sitten Kaskilahti jäi pois ohjelmasta ja tilalle tuli kaiken maailman julkkiksia. Samalla into ohjelman seuraamiseen hävisi. Nykyään en edes tiedä, tuleeko kyseinen ohjelma enää töllöstä.

Tulkoon ohjelma tai ei, Elixir.fi sivusto on kuitenkin edelleen pystyssä. Ja nyt maikkari on jopa tehnyt niin hienon ja oivan teon, että se on laittanut kaikki aikaisemmin maksulliset videot vapaaseen katseluun. Toki mainosten kera, mutta kuitenkin...

Itse ainakin pidän, että ihan asiallisen oloisia vinkkejä Samuli Vasalalla on antaa juoksuun liittyen. Joitain harjoitusohjelmiakin sivulta löytyy ja harjoitus- ja ravintopäiväkirjankin sivusto tarjoaa ilmaiseksi käyttöön. Eli oivan oloinen paketti - käykäähän tutustumassa, jos ette ole vielä niin tehneet.

Lisätäänpä vielä linkkikin loppuun, niin ei tarvitse itse osoitteita kirjoitella: http://elixir.fi/index.action.

EDIT: Sivu näyttää nykyään olevan poistettu käytöstä, mutta em. videot ja paljon muuta löytyy Youtubesta.

2 kommenttia:

  1. Tuopa on hyvä uutinen, koska joskus niitä videoita ihmettelin, että siellä olisi ihan hyviä juttuja. Maksamaan niistä ei vaan jaksanut ryhtyä.

    VastaaPoista
  2. Unohdin tuossa mainita, että sivusto vaatii ilmaisen rekisteröitymisen, ennen kuin videoiden salat avautuvat. Rekisteröityminen oli kuitenkin helppoa ja nopeaa, eikä vaatinut mitään ylimääräisiä temppuja.

    VastaaPoista