lauantai 4. syyskuuta 2010

Suunnitelmien tekoa

Valvoessani yöllä vauvan kanssa päätin käyttää ajan hyödyksi ja kävin hieman tutkimassa maraton sivustoja. Eniten minua kiinnostaa tämän sivustokierroksen perusteella juuri tuo Helsinki City Marathon (HCM), joka olisi niin ajankohdaltaan kuin ulkoisilta puitteiltaan sieltä parhaimmasta päästä. Lisää intoa pönkitti YLE Areenasta löytämäni pätkä (Helsinki City Marathon 2010), joka on tätä kirjoitettaessa katseltavissa vielä 18 päivän ajan. Ilmoittautumalla 15.12 mennessä hintakin olisi vain 55 euroa eli ihan sopiva. Itse maratonhan olisi sitten lauantaina 20.8.2011.

Eräänlaisena testijuoksuna ajattelin lisäksi juosta puolimaratonin toukokuun aikana, ja mikäli Etelä-Saimaa puolimaraton järjestetään toukokuussa 2011, aion siihen myös osallistua. Jos sitä taas ei järjestetä, niin aion käydä juoksemassa kyseisen reitin ihan muuten vain, kiertäähän reitti ihan kotikulmillani. Halvemmaksihan reitin omin päin kiertäminen tulisi, mutta toisaalta olisi ihan kiva saada hieman tuntumaa siihen, miltä tuntuu juosta "kilpaa" isommassa porukassa. Ehkä se osaltaan helpottaisi sitä jännitystä, joka monelle ensikertalaiselle maratonin lähdössä on.

Onneksi tässä on vielä aikaa pohtia ja miettiä asioita. Onhan tuolla loppukesässä/alkusyksyssä muitakin potentiaalisia maratoneja esimerkiksi Espoon Rantamaraton, Finlandia Marathon tai Ruskamaraton. Mutta eipä kai sillä maratonin nimellä ole loppujen lopuksi juuri merkitystä - sama matka (42 195 metriä) siellä kuitenkin juostaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti