perjantai 24. syyskuuta 2010

Kuntopyöräilyä Mentalistin kera

Eilen illalla meni aikataulut aikalailla metsään. Tarkoitus oli jossain vaiheessa ehtiä pyörälenkille, mutta enhän mie sitten ehtinytkään. Pimeällä kun en kehtaa lähteä ajamaan, johtuen valon puutteesta. Pyörän etulyhty on nimittäin pimeänä.

Sen sijaan päätin polkea kuntopyörällä samalla, kun katson TV Viideltä Scream 2:ta. Sonera oli kuitenkin päättänyt laittaa suunnitelmiin kapuloita rattaisiin (mikä on viime aikoina ollut melko tavallista), kun kaapelissa oli jotain vikaa. Ainoastaan kakkonen, kolmonen ja nelonen näkyivät, muilla kanavilla näkyi vain mustaa. Tarjonnasta valitsin sitten maikkarin ehdokkaan: Mentalistin.

Mentalist ei ole koskaan kuulunut suurimpiin suosikkeihini. Olen tainnut yhden jakson sarjasta aikaisemmin katsoa. Nyt sitten katsoin toisen. Minkäänlaista vaikutusta sarja ei kuitenkaan tehnyt tälläkään kertaa. Murhaajakin oli selvä kotikatsomossa jo hyvissä ajoin ennen kuin asia selvisi oikeille tutkijoille. Yksi syy, jonka takia en näitä tämän tyylisiä sarjoja katso, on juurikin sarjojen kliseisyys ja sitä kautta arvattavuus. Edellinen oikeasti hyvä poliisisarja, jota olen aktiivisesti seurannut, on NYPD Blue - tosin sitäkin jatkettiin liian pitkään ja lopulta siinäkään ei ollut enää mitään omaperäistä tai hyvää.

Kuntopyörällä jaksoin polkea lopulta 40 minuuttia. Pidempäänkin olisi toki paukkuja riittänyt, mutta se on vaan niin tylsää hommaa. Kesällä jalkapallon MM-kisoja katsellessa homma oli jotenkin hauskempaa :) Nyt ei vaan jaksanut. Pitää toivoa, että syksyllä alkaisi joku hyvä sarja, jonka parissa voisi kerran viikossa tunnin pyörällä polkaista. Muuten pitää hankkia pyörään kunnon etulyhty ja lähteä polkemaan luonnon/asfalttiviidakon syövereihin pimeästä välittämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti