perjantai 17. syyskuuta 2010

Lenkkeilyä Puumalan maisemissa

Tänään lähdimme perheen kanssa kohti Suomen kauneinta ja kuuminta kuntaa - Puumalaa. Tarkoituksena on huomenna lähteä hieman sieniä etsiskelemään ja sitten mahdollisesti kalallakin voisi käydä, kun alennusmyynneistä tuli hommattua pari uuden uutta uistinta. Sunnuntaina olisi sitten luvassa Saimaan uistelu-cupin osakilpailu, joka on itselleni uusi kokemus. Mutta kun kutsu kävi mukaan yhteen veneistä, niin pakkohan sitä on lähteä kokeilemaan. Menestystoiveita ei kuulemma juuri ole, mutta kylmyyden, sateen ja tuulen takia sinne mennäänkin. Osallistuminen on voittamista tärkeämpää, sanotaan.

Tänään kävin myös urheilemassa. Minulla oli jo kesällä tarkoitus käydä testaamassa Puumalan uusi hieno pururata, mutta en vain missään välissä ehtinyt. Nyt kuitenkin päätin korjata tuon puutteen ja lähdin koiran kanssa kokeilemaan rataa juosten. Ja hyvältähän se tuntui!

Puumala on mäkistä ja kallioista maastoa, mikä näkyy erinomaisen hyvin myös kyseisellä pururadalla. Sen kohdalla ei todellakaan puhuta tasamaastosta, vaan muutaman kilometrin lenkkiin mahtuu jos jonkinlaista mäkeä aina lähes pystysuorasta seinämästä pitkiin loiviin nousuihin. Ja puuskuttamaanhan nuo mäet tällaisen amatöörin panivat. PK-sykkeet sain unohtaa, jos juosta meinasin. No mutta ei se mitään - homma tuntui nimittäin kuitenkin loppupeleissä todella kivalta ja juoksun jälkeen oli aivan uskomattoman hieno fiilis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti