lauantai 25. syyskuuta 2010

Kevyt iltalenkki

Eilen illalla oli jälleen harvinaisen hieno ilta. Kuu valaisi kevyen udun läpi ja ilma oli raikkaan hapekas. Olosuhteet olivat siis todella hienot kaavailtua lenkkiä varten.

Tällä kertaa en suunnittellut reittiä etukäteen, vaan juoksin vain sinne, minne nenä sattui milloinkin näyttämään. Lisäksi yritin seurata katuvaloja, pimeässä juokseminen kun ei ihan hirveästi innosta. Lopulta lenkille tuli mittaa n. 5,7 kilometriä ja sykkeetkin pysyivät iloisesti kurissa. 145 keskisyke on peruslenkille aika passeli. Eniten kuitenkin ihmetystä herätti se, että keskinopeus nousi alhaisista sykkeistä huolimatta melko korkeaksi vauhdin ollessa noin 6 minuuttia per kilometri. Onko siis kunto nousussa, vai oliko nyt vain harvinaisen hyvä päivä?

Tänään olisi vuorossa lepopäivä ja huomenna kalenteriin on merkitty tunnin pk-lenkki. Katsotaan mennäänkö se pyörällä vaiko juosten. Kantapää taas hieman kihelmöi, joten voisi olla ihan fiksua antaa sille lepoa. Mutta katsotaan, kuulostellaan ja ihmetellään... tehdään päätöksiä sitten huomisen fiiliksen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti